Tort martisor

de gaby_gabytza in Torturi, 16 Mar 2013 | 2566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi
  • crema
  • 500 ml smantana
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri cacao
  • sirop
  • 400 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri compot visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort martisor:

Mixam smantana cu zaharul pana devine o crema lucioasa.Impartim frisca in doua iar intr-una mixam cu plicurile de zahar vanilat si esenta.In frisca ramasa adaugam cacao si amestecam bine.

Amestecam apa cu zaharul pana se topeste si apoi adaugam lingurile de compot.

Luam piscoturile si le trecem prin sirop apoi asezam un rand intr-o tava cu inel detasabil si ungem deasupra cu un rand de frisca de vanilie.Apoi  asezam pe marginea tavii piscoturi(rupem un pic un capat si il asezam cu partea rupta in jos ca sa se aseze mai bine)trecute tot prin sirop si le asezam in picioare.

Dupa, punem peste frisca pusa in tava iarasi un rand de piscoturi trecute prin sirop si deasupra fisca de cacao.Iarasi un rand piscoturi,un rand frisca vanilie,un rand piscoturi iar la final frisca cu cacao.Eu am decorat cu cateva linguri de frisca simpla.Dam la frigider 3-4 ore dupa care putem scoate inelul detasabil si putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort martisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

17.03.2013, 13:55

Deliciu

Lau 1

17.03.2013, 17:35

place

Sim0na 1

18.03.2013, 11:20

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit Kadir